Az olyan órák, amiket Somlai Bálint és Matolcsy Ádám csuklóján láttak, 120-150 millió forintért kaphatóak

2022. február 21. – 16:12

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Hétfőn reggel jelent meg a Direkt 36 tényfeltáró cikke, amiben arról írtunk, hogy vadonatúj Porsche, különleges Ferrari és milliárdos üzletek mutatják a Matolcsy-kör felemelkedését. A cikkben exkluzív fotókkal mutattuk be a jegybankelnök fia, Matolcsy Ádám és a szintén milliárdos üzleteket bonyolító vállalkozó, Somlai Bálint Fülöp kapcsolatát.

A cikkben lévő fotók alapján a Csukló Szpotting nevű Insta-blog kiszúrta, hogy az olyan órák, mint amilyen Somlai Bálint karján is látható, 120 millió forint körüli áron kaphatóak. Az óraszakértőblog szerint úgy tűnik, egy rózsaarany Patek Philippe Nautilusról lehet szó.

A Direkt 36 cikkében arról is írtunk, Somlait gyakran látni egy olyan Ferrariban, amely típus nagyjából 160 millió forintért kapható. Majdnem ennyibe, 150 millió forintba kerülnek az olyan márkájú karórák, mint amilyet Matolcsy György jegybankelnök fia, Matolcsy Ádám karján is látni. A Csukló Szpotting szerint ez egy öröknaptáras, fehérarany Patek Philippe Nautilus lehet. „Erre utal az összetéveszthetetlen három regiszter a számlapon” – írták. Matolcsy Ádám egyébként olyan Porschéval jár, amilyen típust kevesebb mint feleennyiért, 65 milliós alapáron lehet kapni.

Egyébként Matolcsy György jegybankelnök fiának és az Orbán Viktor személyes stratégiai főtanácsadójaként ismertté vált Habony Árpádnak hasonló ízlése van, Habony csuklóján is egy ugyanilyen márkájú órát láttak korábban. Ehhez képest Varga Judit Cartier-je kifejezetten olcsónak számít.

Persze simán lehet, hogy Somlai és Matolcsy imádnak kijárni a józsefvárosi kínai piacra, és nem vásároltak ilyen drága ketyegőket, csak nagy replikarajongók, és pár ezer forintért szerezték be a nagyon drága luxustermékekre megszólalásig hasonlító karórájukat.

Frissítés

Somlai Bálint és Matolcsy Ádám felszólította a Csukló Szpotting Insta-oldalt, hogy törölje a róluk készült képeket, ezért cikkünkben az eredeti Instagram-beágyazások már nem elérhetőek, viszont képként megvannak a tartalmak, azokat illesztettük a helyükre.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!