Varga Judit zongorán játszotta el a mulatós Fidesz-himnuszt

2022. február 18. – 11:04

Másolás

Vágólapra másolva

Mi sem jelezhetné jobban, hogy már hivatalosan is elkezdődött a választási kampány, mint az, hogy az igazságügyi miniszter zongorán játssza el a „Piros volt a paradicsom, nem sárga” kezdetű Fidesz-himnuszt.

Varga Judit péntek délelőtt a Facebook-oldalán osztott meg újabb részletet zongoratudásából. A hallgatóság ezúttal Böröcz László, a Fidesz belvárosi képviselőjelöltje volt, aki kissé megszeppenve, csípőre tett kézzel hallgatta a miniszter játékát.

Varga Judit egyébként nem először villantja meg zenei képzettségét. Csak hogy két példát említsünk: játszotta már hegedűn a Szomorú vasárnapot, tavaly év végén pedig az Örömóda részletét adta elő zongorán.

Egy korábbi posztjában arról írt, hogy volt idő, amikor komolyan elgondolkodott azon, hogy a jog és a politika helyett inkább zenei pályára lép, de ez végül másképp alakult. „A zene nyújtotta kódolt nyelv ismerete és a harmóniára való törekvés sosem tűnik el azoknál, akik zenélni tanultak. Bármerre is jártam a világban, Diósgyőrtől Budapesten és Németországon át Brüsszelig a hegedűnek és a zenének rengeteg lehetőséget és barátságot köszönhettem és köszönhetek, amiért mindig hálás leszek” – írta.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!