Beperli az Egyesült Államok azt a férfit, aki egy talicskányi büdös aprópénzzel fizette ki az egykori alkalmazottját

2022. január 9. – 13:24

Másolás

Vágólapra másolva

Korábban mi is írtunk arról a bizarr ügyről, amikor egy férfi közel 100 ezer darab, büdös, olajos aprópénzben kapta meg az utolsó fizetését, miután felmondott a munkahelyéről. Röviden annyiról van szó, hogy egy férfi felmondott az autóműhelyben, ahol dolgozott, de a főnöke nem akarta neki kifizetni az utolsó heti fizetését, ezért kénytelen volt a hatóságokhoz fordulni. Végül megkapta a fizetését, bár talán nem örült annyira annak, hogy egykori főnöke bosszúból 91500 darab, büdös, olajjal leöntött aprópénzzel fizette ki.

A New York Times írja, hogy új fejlemény van az ügyben, ugyanis az amerikai munkaügyi minisztérium pert indít az egykori munkáltatóval szemben. Egyrészről azért, mert az olajjal bekent aprópénzek hagyta koszt (a pénzérméket a kocsibejáróján hagyták, és ők voltak kénytelenek összegyűjteni egy talicskában) hét órán át kellett takarítani, másrészről azért, mert bizonyíthatóan bosszúból, lejáratásból fizette ki egy közel 100 ezer darab aprópénzzel az egykori munkavállalóját, akinek még egy kedves kis cetlit is hagyott Fuck You! felirattal.

Ráadásul kiderült, hogy a vállalkozó autóműhelyével más gondok is vannak. Nem fizette ki a dolgozói túlóráit, nem könyvelte le rendesen a dolgozói fizetéseit és még legalább hét másik alkalmazott is panaszt tett miatta elmaradt pénzekért.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!