Közel 10 millió forintnyi összeget kell fizetnie az angol futballistának az ellopott kutyáját megtaláló férfinak

2021. december 25. – 10:29

Másolás

Vágólapra másolva

Harmincezer dollár (9,8 millió forint) megfizetésére kötelezte a bíróság a futballista Daniel Sturridge-ot, aki nem fizette ki a korábban felajánlott jutalmat az elveszett kutyáját megtaláló férfinak.

Az egykori liverpooli, most éppen Ausztráliában játszó futballista Los Angeles-i házát még 2019-ben fosztották ki, és ekkor tűnt el a Lucci névre hallgató pomerániai törpespicce is. A korábban az angol válogatottban is futballozó Sturridge ekkor jutalmat ajánlott fel annak, aki megtalálja a kutyáját. Azt mondta, 20 vagy 30 ezer dollárt is hajlandó fizetni érte.

Két nappal később Foster Washington, rappernevén Killa Fame tett fel képeket a Twittere egy kutyakölyökről, és megkérdezte Sturridge-ot, hogy felismeri-e a Luccit. A spicc ezután visszakerült a futballistához, aki ugyan hálálkodott, de egy árva petákot sem fizetett. Killa Fame ezután bíróságra vitte az ügyet.

A washingtoni bíróság neki adott igazat, és Sturridge-ot kötelezte a kifizetésre. Ez egyelőre nem történt meg, de Killa Fame reméli, hogy a futballista nem akadékoskodik tovább, és átadja a jutalmat, amihez még 85 dollárt is hozzá kell csapnia a Killa Fame-nek okozott károkért.

(via BBC)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!