Elértünk egy álomhatárt: 100 millió forintnál is többért nyomták az arcunkba Deák Dániel házipolitológus Facebook-posztjait

2021. december 23. – 16:36

Másolás

Vágólapra másolva

Deák Dániel politológus mindig naprakészen, okosan, pontosan elemzi ki akár a közmédiában, akár bárhol másutt, hogy miért NAGYSZERŰEK a kormány intézkedései, miért HIBÁTLAN kormányfő Orbán Viktor, és miért SZÁNALMAS az ellenzék, vagy éppen NEVETSÉGESEK a nem kormánypárti újságírók.

Deák Dániel a munkaideje nagy részét mostanában azzal tölti, hogy mindezeket a gondolatokat a 60 ezer követővel rendelkező Facebook-oldalán is közzéteszi, és hát ugye ki szeretne az asztalfióknak írni bölcs elemzéseket? Senki. Szóval ezeket a posztokat a Megafon nevű szervezet támogatja meg néha egy jó adag pénzzel, hogy minél több emberhez eljussanak. Csak azért nem mondom azt, hogy közpénzzel, mert eléggé jól vándoroltatják a forintokat alapítványon és nem tudom miken keresztül ahhoz, hogy kikérjék maguknak ezt a közpénzes állítást. (Azért ezt a tényfeltáró cikkünket mindenképpen olvassa el az, akit érdekel a forintok útja.)

Minderről csak azért írok most, mert a Deák-posztokra elköltött összeg átlépte a

100 millió forintot.

Durranjon a pezsgő, repüljön a konfetti!

Deák ezzel magánszemélyként az első, összességében pedig az all-time 4. helyen áll a kormány, a Fidesz és az Ez a lényeg nevű ellenzéki „újság” mögött, maga mögé utasítva az idén drágán, de annál haszontalanabbul előválasztási kampányoló Karácsony Gergelyt, az Európai Parlamentet, vagy épp a Momentumot.

Az igazsághoz egyébként hozzátartozik, hogy Rákay Philipre még többet költött a Megafon, csak ő az oldalát törölte, és újat indított, így technikailag egy 78 millióval és egy 48 millióval támogatott oldalról beszélünk az ő esetében.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!