Kijött a 2022-es kézilabda-Eb himnusza, Rúzsa Magdi tűzmágiát is bevet

2021. november 17. – 16:54

Másolás

Vágólapra másolva

Egy valamire való sporteseményt ma már nem lehet megrendezni kabalaállat és himnusz nélkül, és ennek a trendnek a jövő évi magyar–szlovák közös férfi kézilabda-Európa-bajnokság is maradéktalanul megfelel. Egy rénszarvas képében a kabala már korábban is ismert volt, de ma kijött az Eb himnusza is, amit Rúzsa Magdi énekel.

A Fight címet viselő angol nyelvű dalt klippel együtt már a Youtube-ra is feltöltötték. A videó egy részét a direkt az Eb kedvéért épülő népligeti multifunkcionális csarnokban vették fel.

A szűk három percbe Rúzsa Magdi, zászlóval mozgó és kézilabdás mozdulatokat idéző táncosok mellett egy rövid történetet is próbáltak belecsempészni. Gyorsan összefoglalom.

Egy vidéki kúriában élő fiú kézilabdás könyvet lapozgat apjával, korábbi magyar sztárokról olvasgat. Majd a mágikus Rúzsa Magdi és a mágikus könyv hatására szó szerint az ölébe pottyan néhány jegy az Eb-re és pulóver (a merchandise-ra neki már nem kell költenie). Gyorsan összepakol otthon, majd felszáll egy fapados vonatra, minden értelemben fapadosra, ahol rajta kívül mindenféle ország színeivel kifestett emberek utaznak. Amikor a vonat megáll, nem tudni, hová ment, mindenki leszáll, csak a fiú bámészkodik az ablakból. Kell egy kis idő, mire észbe kap. Egy pillanattal később este van, és int az autóval érkező apja, hogy szálljon be. Beszáll, majd kiszáll, és jókora ellenszélben menetel szurkolókkal és a teli szájjal mosolygó rénszarvas társaságában a kézilabdacsarnok felé. Mindenki boldog.

Lepj meg minket karácsonyra!

Legyél a rendszeres támogatónk!

A Telex csak tőled függ.

Támogatom