Demeter Szilárd szerint a pokol vár Cserhalmi Györgyre vagy Pogány Juditra, ha az ellenzék nyeri a választást

2021. szeptember 7. – 15:09

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Demeter Szilárd szerint egy esetleges kormányváltás esetén maga a pokol vár azokra az ismert színészekre és zenészekre, akik szerepeltek az előválasztást népszerűsítő klipben. Még mielőtt azonban azt gondolnánk, hogy Cserhalmi Györgynek vagy Pogány Juditnak a jobboldaltól kellene tartania a Fidesz választási veresége esetén, a Petőfi Kulturális Ügynökség vezetője egyből leszögezi, hogy erről szó sincs: a baloldal fogja őket felfalni.

A miniszteri biztos a Mandineren reagált arra a klipre, amiben többek között Cserhalmi György, Csákányi Eszter, Hegyi Barbara, Pogány Judit, Mérő László, Gyabronka József, Gálvölgyi János, Kulka János, Gerendás Péter, Hámori Ildikó, Péterfy Bori, Lakatos Márk, Szinetár Dóra és még sokan mások mutatják meg, hogy szerintük miért fontos az előválasztás 2021 Magyarországán.

„Látszik rajtuk, hogy adnának egymásnak ösztöndíjat, kitüntetést, állást, megbízást, de nem tehetik, mert a Fidesz van kormányon, és ez életük legnagyobb traumája. (…) Van egy rossz hírem a kommunistákba oltott liberálisok utóvéd-csapata számára: nem a jobboldaltól kell tartaniuk. Ahhoz képest, amilyen szabadságban élhettek az elmúlt három kormányzati ciklus alatt, egy esetleges kormányváltást követően nekik annyi, na az lesz a pokol.

Felfalják őket a saját kineveltjeik, akik ugyancsak egymásnak akarják adni az ösztöndíjakat, zsíros állásokat, miegymást. Ezért őket fogják támadni. Mert a marxista baloldal mindig, minden időkben és mindenhol ezt csinálta. Egymást nyírják ki. És legtöbbször a feltörekvő új kommunisták nyertek” – üzeni nekik Demeter Szilárd.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!