Megérkezett az emojis nemzeti konzultáció alternatívája: Igázzuk le Szlovákiát?

2021. július 07. – 16:10

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Szerda reggel több helyen is belefuthattak a kormány új plakátjaiba, amelyeken a friss nemzeti konzultáció kitöltésére buzdítanak. Ahogy arról mi is írtunk korábban, a plakátokat az óvodások szintjére lőtték be, a feltett kérdésekhez emojikkal adnak iránymutatást.

A kormánypropaganda legfrissebb hajtása persze gyorsan bekerült a mémkultúrába, és a Propaganda-generátort nyomkodva legalább olyan fontos kérdésekre kaphatunk emojit, mint amilyeneket a kormány tesz fel.

Így, ha lelkesen frissítgetjük az oldalt, megkaphatjuk az adekvát emojit olyan kérdésekre, mint hogy Igázzuk le Szlovákiát? vagy Elveszítse jogállam jellegét? vagy Hadházy foga miért mákos?

Támogasd a Telexet! Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogatom