A képviselő, aki korábban meztelenül flangált videócsetelés közben, most élőben közvetítette a vizelését

2021. május 28. – 18:57

Másolás

Vágólapra másolva

Azt hinné az ember, hogy az áprilisi eset után William Amosnak van legalább egy halvány fogalma arról, hogyan működik az internet, meg a Zoom, meg a videokonferencia, de alig másfél hónapot kellett várni, hogy a kanadai Liberális Párt politikusa megint kellemetlen helyzetbe hozza magát.

Áprilisban az alsóház egyik virtuális ülésére Amosnak sikerült anyaszült meztelenül bejelentkeznie, egy mobiltelefon talán takarta valamelyest a látványt, de sikerült rögzíteni az esetet, amiről itt írtunk.

Amost most nem sikerült levideózni, nincsenek képi bizonyíték, de írásos igen, maga a képviselő rakta ki csütörtökön Twitterre, hogy mi történt: előző este az alsóház virtuális ülésén úgy ment el vizelni, hogy nem tudta, veszi a kamera. Az nem egyértelmű, hogy látszódott vagy csak hallatszódott, de ha csak az utóbbi volt, azzal sikerült megidéznei a Csupasz pisztoly egyik klasszikus jelenetét.

Amos a szerdai eset után bejelentette, hogy ugyan a képviselői posztját megtartja, de nem lesz többé az ipari minisztérium titkára, és lemond a bizottsági tagságairól is, hogy segítséget kérjen. (Sky)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!