Május 27-én, egy rakás sztárvendéggel jön a Jóbarátok-reunion

2021. május 13. – 21:29

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Majdnem egy évvel az eredetileg tervezett bemutató után végre megjelenési dátumot kapott a koronavírus-járvány miatt többször is eltolt Jóbarátok-reunion, ami május 27-én érkezik majd, és egy rakás sztárvendég szerepel majd benne. A különkiadáshoz egy rövid teaser is érkezett, de ez a lelassított zenére sétáló híres színészek szerelmesein kívül sok embert valószínűleg nem fog lázba hozni.

Miután több lap is lehozta, hogy május 27-én érkezik az epizód, a hivatalos csatornákon sem vártak tovább, és bejelentették a hírt, méghozzá a sztárvendégek listájával együtt, ami egyetlen epizódra vetítve elég erős is lett. A reunionban feltűnik majd David Beckham, Justin Bieber, a BTS és Lady Gaga is, és nagynevű színészekből sem lesz hiány, Kit Harington, Reese Witherspoon és Tom Selleck is benne lesz a részben.

Facebookon egyébként többen is a csalódásukat fejezték ki, hogy ekkora sztárparádét csinálnak az újraegyesülésből egy rendes Jóbarátok rész helyett, de azt persze eddig is lehetett tudni, hogy erre kár lenne számítani. Ahogy arra az HBO Max most külön fel is hívta a figyelmet, az új rész annyiban reunion, hogy a színészek együtt térnek vissza a képernyőre, de nem a szerepeikben, hanem önmagukként.

Ebben a minőségükben látogatják majd végig a sorozat forgatási helyszínét, különféle meglepetésekkel is készülnek, és eddig sosem látott felvételeket is láthatunk majd. Az pedig biztos, hogy egy csomó újdonság derülhet majd ki, azt is tizenhét év után kellett megtudnunk, hogy a Jóbarátok stábja egy emberként gyűlölte a szökőkútban táncolást a sorozat főcímében.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!