Majka gyűlöletcunamit kapott a nyakába, miután találkozott Szijjártóval

2021. április 23. – 13:10

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Majoros Péter, azaz Majka hétfőn Szijjártó Péter külügyminiszterrel találkozott. A találkozóról azt mondta a Telexnek, hogy az elmúlt egy év zeneipari történéseit beszélték át a miniszterrel. „Elmondtam neki, hogy én hogy láttam az elmúlt egy évet, és szerintem hogyan lehetne segíteni ennek az iparágnak, ami nehéz helyzetbe került a járvány miatt” – nyilatkozta Majka, akinek ezután gyűlöletcunami szakadt a nyakába.

„Szijjártó Péternél jártam, erre a nyakamba szakadt egy gyűlöletcunami. Eladtam magam, a kormánynak dolgozom, talpnyaló lettem stb!” – írta pénteki Facebook-bejezésében Majka, aki szerint azt sosem vetik a szemére, hogy eladta magát egy multinak, ha éppen az Auchanban vásárol.

„A függetlenség megszűnt, táborokra szakadunk. A legtöbben úgy érzik, dönteniük kell. Vagy ide, vagy oda kell állniuk. Én büszkén vállalom, hogy sehová sem tartozom. Sosem kérték tőlem egyik munkahelyemen sem, hogy gyártsak ideológiát és álljak be valamelyik politikai mozgalom mögé. Ha kérték volna, akkor az lett volna az utolsó napom ott”

– írta Majka, aki szerint, ha nem menne el olyan helyre fellépni, dolgozni, vásárolni, „ahonnan ne valamelyik politikai oldal cégeihez csepegne le a forint, akkor maximum a kertben tudnék füvet szedni vacsorára a gyerekeknek”.

Majka szerint, ha csak egy picit változik a szórakoztatóipar helyzete attól, hogy ő elmondta a meglátásait Szijjártónak, akkor annak nagyon sokan örülhetnek majd. „Mindenkit megnyugtatok, én sosem leszek sáros a politikától. Mindig azokat fogom képviselni, akiknek problémájuk van, és mindig fel fogom emelni a szavam, ha valami nem tetszik. Függetlenül attól, ki van kormányon” – írta.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!