Gyurcsány Ferenc azt szeretné, hogy az őszödi sztoriról forgó filmben egy nagyon híres angol színész bújjon a bőrébe

2021. április 14. – 10:09

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Gyurcsány Ferenc is reagált a javában forgó, titokzatos Gyurcsány-filmre, amiről nagyon keveset tudni, de az borítékolható, hogy még a 2022-es választások előtt a mozikba fog kerülni.

A forgatás helyszínén készült képek alapján jól beazonosítható, hogy pontosan mit is örökítenek meg: a helyszínen ott áll egy vízágyú, illetve az a kiégett autó, amelyet a zavargások után évekig fel lehetett fedezni az MTVA Kunigunda útjai székházának udvarán.

Egy castingot az érintettek beavatása nélkül mi is rögtönöztünk, aki lemaradt volna a híres színművészek (George Clooney, Nicolas Cage, Will Smith, Adam Driver és Terence Hill) bemutatkozó kisfilmjeiről, még bepótolhatja.

A volt miniszterelnök tetszését egyik jelöltünk sem nyerte el, ő ragaszkodik ahhoz, aki mindörökké hozzátapadt. Ez: igazából szerelem.

A végére pedig a jelenet, ami a halálunkig, sőt, talán még azon túl is a retinánkba égett, és amit a huszonhetedik másodpercnél inkább leállítottam, de későn, mert így a dallamtapadást sem úsztam meg mára.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!