Szemtakaróra hajazó, összevissza csúszkáló viseletben adott interjút egy immunológus az ATV-n

2021. április 12. – 14:32

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Többedik ránézésére is teljesen értelmezhetetlen jelenetek játszódtak le hétfőn reggel az ATV Start nevű közéleti műsorban, ahol Nékám Kristóf allergológus, immunológust kérdezték a kínai vakcinákkal kapcsolatos legújabb fejleményekről, arról, hogy egyes oltások pontosan mikortól hatnak, illetve, hogy mire számíthatnak az allergiások az allergiaszezon beköszöntével. Ez papíron egyáltalán nem hangzik kirívónak mostanság, ám mégis sikerült azzá tenni,

ugyanis Nékám Kristóf valamiért arcmaszk helyett egy leginkább szemtakaróra hasonlító viseletben jelent meg a stúdióban, ami már a beszélgetés kezdetén sem takarta az orrát, később pedig egészen az álláig csúszott.

A szürreális interjút a 444 vette észre, ők azt írták, hogy az ominózus tárgy nemcsak a képernyőn keresztül, hanem élőben sem tűnt arcmaszknak – egy szemtanú is megerősítette, hogy szerinte tutira nem arcmaszk volt. Az interjút is tartalmazó videót itt lehet megnézni.

Forrás: atv.hu
Forrás: atv.hu

A tárgy leginkább egy szemtakaróra hasonlított, ebben a minőségében pedig nyilván alkalmatlan volt arra, hogy egyszerre takarja a szakértő száját és orrát is. Emellett elég merevnek is tűnt, szóval nem csoda, hogy ahogy Nékám beszélt, egyre lejjebb csúszott az arcán. Az is erősíti amúgy a szemtakarós vonalat, hogy láthatóan körbemegy a pánt a szakértő fején, nem pedig a fülére van akasztva, ami inkább ezeknek a sajátossága.

Az egész különösen azért érdekes, mert a szakértő egyébként abszolút fontos, releváns és szakmailag megalapozottnak tűnő válaszokat adott a műsorvezető Szöllősi Györgyi kérdéseire, és láthatóan ért is a maga szakterületéhez. Az allergiásokkal kapcsolatban például elmondta, hogy az allergiások körében vélhetően többen lehetnek tünetesek a koronavírusfertőzéstől.

A kínai vakcinák elmúlt napokban reflektorfénybe került hatásosságáról pedig azt mondta, hogy szerinte ha valakit beoltottak kínai vakcinával, az valamilyen fokú védettséget biztosan élvez. Emellett beszélt többek közt a vakcinák keveréséről is, és arról is, hogy azért kezdené el legalább mérlegelni az oltások kötelezővé tételét, mert ellenkező esetben nem lehet megmondani, hogy ki lesz védett, és ki nem. Az ügyben megpróbáltuk elérni Dr. Nékám Kristófot is, amint sikerrel jártunk, frissítjük a cikket.

Frissítés

Az ügyben sikerül elérnünk Dr. Nékám Kristófot, aki kérdésünkre azt válaszolta, hogy kétségtelenül figyelmetlenség volt részéről a nyilvánosság előtt maszk nélkül mutatkozni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!