Alföldi Róbert a kegyelmi ügyről: Kiborult a morál teljesen, és elöntött bennünket a szar

2024. február 20. – 18:59

Másolás

Vágólapra másolva

A kegyelmi ügy az ország morális állapotáról is szól, miközben nagyon fontos lenne, hogy jobboldali művészek, például Ákos vagy Szarvas József is kiálljanak, és elmondják, hogy ezt így nem lehet csinálni. Az ügy kezelése megmutatta, hogy a rendszer totális kézi vezérléssel működik, sok nyelven beszélő, értelmes emberek nem gondolkodnak, és nincsen szuverenitásuk. A Most jövök legújabb adásában Alföldi Róberttel beszélgettünk állami gondoskodásban élő gyerekekről, a színház jelenlegi és jövőbeli lehetőségeiről, valamint személyes helyzetéről és ambícióiról is.

A beszélgetést a múlt pénteki, tartalomgyártók által szervezett tüntetés előtt vettük fel, az eseményt Alföldi Róbert is támogatta.

A beszélgetés során elhangzó Világszép Alapítvány egy civil szervezet, amely 150 állami gondoskodásban élő gyereknek szervez nyári táborokat, rendszeres foglalkozásokat, önkéntes mesemondó és mentor programot, Alföldi évek óta végez náluk önkéntes munkát.

Az interjúból néhány erős idézetet ebben a cikkünkben szöveges formában is olvashatnak.

Kéthetente keddenként jelennek meg a Most jövök új részei. Az adások a Telex Spotify-, Apple- és Google Podcast-csatornáin is elérhetők, iratkozzatok fel!

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!