Bucsa, ahol a halál szaga érződik mindenhol, és ahol hiába keresték a nácikat az oroszok

2022. május 02. – 06:55

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Eljutottunk a tömeges kivégzések helyszínére, ahol durvábban szembesültünk a helyzettel, mint gondoltuk. Rábukkantunk tömegsírra, láttuk az exhumálást, és hogy a városban még mindig találnak újabb áldozatokat. A helyiek döbbenten mesélték, hogy az oroszok tényleg nácikat vártak.

Nézze meg videóriportunk első részét a Kijev melletti Borogyankából, ahol az oroszok bombákkal, tankokkal és csecsen osztagokkal támadták a civileket.

Ezek a videók az olvasóink támogatásából készülnek. Ha fontosnak tartja a munkánkat, legyen ön is a támogatónk!

Címlapkép: Huszti István

Mi akkor is kérdezünk, ha valaki nem akar válaszolni Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogass