Fekete-Győr András az eredményvárón: Alapvetően libabőrrel érkeztem

2022. április 3. – 21:00

Másolás

Vágólapra másolva

Fekete-Győr András arról beszélt a Telexnek, hogy optimistán érkezett az eredményváróra. Szerinte minden megtettek az önkormányzati választás óta, összefogást ácsoltak, azt építik, fejlesztik, és itt vannak a cél előtt, úgyhogy elmondása szerint

alapvetően libabőrrel érkezett”.

A mozgósításról is kérdeztük, hogy érzi, kihozták-e a maximumot a lehetőségeikből, amire azt mondta, „soha nem jutott még el ennyi ellenzéki politikus és aktivista annyi falura és kistelepülésre, mint most”, és ennél nem tettek le jobb munkát a korábbi években. Az oka pedig az összefogás, az erőforrásokkal jobban, hatékonyabban bántak, mondta.

Fotó: Huszti István / Telex
Fotó: Huszti István / Telex

Szerinte nem volt olyan nagyobb konfliktus, ami az összefogás hajóját felborította volna, „ott maradtunk, fogtuk az evezőlapátot, mentünk előre”. Győzelem esetén a letett programot valósítanák meg: „győzelem esetén ma nincs ivás, korán kezdeni kell a munkát” – mondta, és hozzátette, nagyon nehéz helyzetben veszik át a kormányt, hozzá kell jutni az uniós forrásokhoz. Vereség esetére úgy fogalmazott: „az én hazám Magyarország, engem innen senki nem fog elüldözni, nekem ide született a kisfiam, és itt is szeretném, hogy felnőjön”.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!