Telex Választás 2022 melléklet: Minden, ami fontos, egy helyen

2022. április 2. – 12:17

Másolás

Vágólapra másolva

Folyamatosan frissülő adatok a részvételről, rész-, majd végeredményekről országos és választókerületi szinten, könnyen követhetően a Telex Választás 2022 mellékletében. Kövesse nálunk a legfontosabb híreket, fejleményeket, na és persze az esti urnazárást követő eredményfeldolgozás menetét, egészen a végeredmény megállapításáig!

Válassza ki az Önt érdeklő választókerületet, és már a címlapon megkapja a frissülő részvételi adatokat, majd pedig az eredményeket is a feldolgozottsággal együtt figyelheti automatikusan frissülő infógrafikáinkon és térképeinken.

Mellékletünkben pontos és fontos tájékoztatást kaphat a jelöltekről, az induló pártokról, valamint az urnazárást követően, a feldolgozottság arányában a várható parlamenti mandátumok állásáról is.

A Telexen percről percre tudósításban követheti majd az április 3-i választás valamennyi eseményét bel- és külföldön egyaránt, és a nap folyamán több helyszínről, több időpontban jelentkezünk élőben, hogy minden fontos történést a lehető leggyorsabban megmutathassunk. Négy élő műsorral is készülünk, a pontos menetrendről ebben a cikkünkben írtunk.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!