Orbán: A baloldal paravánjelöltet indított, valójában Gyurcsány a főnök

2022. április 1. – 15:34

Másolás

Vágólapra másolva

„Sokan mondják, hogy az ellenfél csal. Mi ebben a meglepő?” – fogalmazott Orbán. Olyan csalást azonban még nem láttunk, ami most van – tette hozzá. Megdöbbentő nevezte, hogy az ellenzék több millió ember adatait gyűjti szerinte engedély nélkül, és üzeneteket küld választópolgároknak.

„Nekünk ilyen nehezített pályán, ilyen körülmények között is nyernünk kell.”

Arról beszélt Orbán, a Fidesszel szemben a kampányt az ellenzék nem most kezdte el, hanem évek óta kampányolnak. Orbánéknak viszont kormányoznia kellett. „A kormányzás olyan, mint a bicikli. Ha nem tekered, eldőlsz” – fogalmazott. A kampányba az október 23-i Békemeneten kezdett bele a Fidesz, ott mondták ki először, hogy a legnagyobb fegyverük az összefogás – mondta. „Erősek vagyunk, nagyok vagyunk, elszántak vagyunk.”

Két lehetőség közül választhat Magyarország április 3-án Orbán szerint: visszatérhetünk a bukott múlthoz, vagy folytatják az elmúlt 12 év emelkedő, fejlődő pályáját. A miniszterelnök szerint paravánjelöltet indított az ellenzék, valójában Gyurcsány a főnök, és valójában ugyanazok az ellenfeleik, akik az elmúlt huszonévben voltak.

Fotó: Bődey János / Telex
Fotó: Bődey János / Telex

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!