Cser-Palkovics András köszönetet mondott Orbánnak a székesfehérvári fejlesztésekért

2022. április 1. – 15:19

Másolás

Vágólapra másolva

„Gyönyörű látvány” – kezdte beszédét Cser-Palkovics András, Székesfehévár polgármestere a színpadon a közönség felé nézve. Arról beszélt, városában mindenkit szívesen látnak. Vendégszeretetünk feltétel nélküli, mert Szent István bölcsője minden magyar bölcsője és otthona – mondta a polgármester. Már-már hagyomány Cser-Palkovics szerint, hogy Székesfehérváron tartja a Fidesz-KDNP kampányzáróját, külön is köszöntötte a miniszterelnököt.

Bár vannak városvezetők, akik országos politikával foglalkoznak, én maradnék inkább a kaptafánál – folytatta, és megköszönte a sok fejlesztési lehetőséget, amit Orbán Viktor és a Fidesz kormányzása alatt kapott a városa. Igaz volt ez 2018-ban is, idén pedig három frissen elindított fehérvári óriásberuházás is azt jelzi, hogy ez megkérdőjelezhetetlen tény.

Székesfehérvárnak olyan kormányra és olyan országgyűlési képviselőkre van szüksége szerinte, akik garanciát jelentenek arra, hogy ezekek a beruházások is elkészülnek. Cser-Palkovics szerint Orbán Viktor és Vargha Tamás újraválasztása jelenti a garanciát.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!