Orbán bedobta a kampányba közös szelfijét Kis Grófóval

2022. március 30. – 15:07

Másolás

Vágólapra másolva

Beröffentették a lájkkombájnokat a pártok a Facebookon, Orbán Viktor egy Kis Grófóval korábban készült közös szelfivel arat, Dúró Dóra pedig Chuck Norris fotójával takarítja be a digitális termést.

Villámgyorsan nagy népszerűségre tett szert Orbán Viktor posztja a Facebookon, amiben Kis Grófóval szelfizik, hozzáfűzve, hogy ki a király.

A 24.hu jött rá, hogy a fotó másodközlése nem véletlen. Egy héttel ezelőtt, Persze, hogy szavazok! címmel indított reklámkampányt az RTL Magyarország, amihez az elmúlt napokban számos jól ismert arc, köztük Csonka András, Sebestyén Balázs, az RTL Klub híradósai, Nótár Mary, illetve Kis Grófo is csatlakozott.

Az énekes a félperces felvételen ezt mondja:

„Nagyon fontos az, hogy milyen országban élünk és kik képviselik ezt az országot. Négyévente mindenkinek van lehetősége és esélye arra, hogy tegyen egy X-et. Most mindenki tegye meg, illetve négyévente újra menjen el és tegye meg. Sorsdöntő is lehet akár. Ahogy teltek az évek, tudatosult bennem az, hogy mennyire is fontos az, hogy az ember elmenjen, és igenis szavazzon.”

Erre válaszolt lényegében a miniszterelnöki poszt, azt a látszatot keltve, mintha a népszerű énekes a Fideszre szavazna – holott azt egyáltalán nem tudni. A közös fotó pedig a cikk szerint korábban készült a zenésszel a Várban.

Dúró Dóra, a Mi Hazánk alelnöke Chuck Norris fotóját húzta elő a kalapból, azzal a felirattal, hogy a híres amerikai színész a pártra szavaz, mindennap. Azt nem tudni, hogy a fotó felhasználásához kértek-e engedélyt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!