Deutsch Tamás: A baloldal úgy gondolja, ez nem háború, hanem egy új Netflix-sorozat

2022. március 17. – 17:07

Másolás

Vágólapra másolva

„Mindannyiunk családjában van egy über okos, aki mindenhez is ért.” Ezeket az embereket kell Deutsch Tamás szerint meggyőznie a Fidesz híveinek, hogy elmenjenek szavazni az április 3-i országgyűlési választáson.

A Fidesz EP-képviselője egy szentesi kampányrendezvényen arról beszélt a 24.hu tudósítása szerint, hogy a bizonytalan szavazók 99,9 százaléka a Fideszre szavaz, ha rá lehet venni, hogy részt vegyen a választáson.

„Mindennap lájkold és oszd meg a Fidesz, illetve a Fidesz jelöltjeinek és véleményvezéreinek a bejegyzéseit!”

– állt az előadás egyik diáján „Mit tehetsz a győzelemért?” címmel. De ami ennél is fontosabb: hozz magaddal még egy embert! – tették hozzá.

Az orosz–ukrán háborúról is megosztotta röviden a véleményét Deutsch. Azt mondta, fideszes kollégái már nagyon sok „kiváló, fontos és metsző pontosságú” leírást adtak, amelyekkel szemben

„a baloldal úgy gondolja, ez nem egy háború, hanem egy új Netflix-sorozat”.

Deutsch szerint nem babra megy a játék, a világ egyik legnagyobb hadereje megtámadta a szomszédos országot, aminek a hadserege valóban harcol és tényleg létezik, ellentétben a liechtensteini légvédelemmel – tette hozzá.

A Fidesz EP-képviselője ezek után kitért még a gyermekvédelminek nevezett népszavazásra is, amelyről azt mondta, hogy szeretett pártjának minden kampányvideójára legszívesebben 10-ből 10 pontot adna. A népszavazásra megjelent hirdetés – melyben egy iskolás kislány számol be arról az anyukájának, hogy azt tanulta az iskolában, lehetne akár kisfiú is – 10-ből 14-et érdemel Deutsch szerint.

Hogy még miket mondott, azt a 24.hu cikkében lehet elolvasni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!