Érvénytelen aláírások miatt eltiltották az indulástól a Gattyán-párt egyik budapesti jelöltjét

2022. március 4. – 21:57

Másolás

Vágólapra másolva

„Mínusz egy kamujelölt: fellebbezésünk után másodfokon eltiltották az indulástól a pornómilliárdos Gattyán józsefvárosi jelöltjét az érvénytelen aláírások miatt”

– írta Facebook-bejegyzésében Jámbor András, a Ferencváros és Józsefváros nagy részét magában foglaló Budapest 6. választókerület közös ellenzéki jelöltje.

Gattyán György vállalkozó Megoldás Mozgalom nevű pártja ebben a választókerületben Ungár Dánielt tervezte indítani. „Lokálpatriótaként a kerület mindig is meghatározó volt a családom és jómagam számára is. […] Elég volt az elmaradásból és az ígéretekből! Tenni kell és lépni egy modernebb, élhetőbb kerületért és országért. Képviselőként szívből fogom védeni lakosaink érdekeit” – olvasható Ungár bemutatkozásában. A választókerület hivatalos oldalán a Nemzeti Választási Iroda már jelezte is, hogy Ungár nyilvántartásba vételét (egyelőre nem jogerősen) elutasították.

Épp pénteken írtunk arról részletesebben is, hogy olvasóink az ország több pontjáról jelezték, visszaéltek az adataikkal, tudtuk és akaratukon kívül felkerültek a Gődény György-féle Normális Élet Pártja jelöltjeinek ajánlóívére, de a Magyar Kétfarkú Kutya Párt szerint Gattyán György pártja is hamis ajánlásokat adhatott le az ország több választókerületében. A Megoldás Mozgalomtól azt állították, nem történt ilyen.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!