A fideszes média most azzal támadja Márki-Zay Pétert, hogy három éves korában olyan buta volt, mint hat pár rendőrcsizma

2022. február 26. – 17:10

Másolás

Vágólapra másolva

Nem várt helyről kapott kritikát Márki-Zay Péter, az eddigi legmeglepőbb támadást indította a fideszes média az ellenzéki miniszterelnök-jelölt ellen. A Fidesz hódmezővásárhelyi lapja, a promenad24 készített videós riportot annak apropóján, hogy Márki-Zay Péter négy éve vezeti a várost. Arról kérdezték a hódmezővásárhelyieket, hogy mit gondolnak Márki-Zayról, és hogyan értékelik a polgármesteri teljesítményét.

„A hülyeség búrja az agyát. Ő már azt hiszi, hogy ő az Isten. Hogy víz fölött tud már járni. Az én csoportomba járt a Zrínyi utcai óvodába 3 éves korától kezdve. Olyan buta volt, mint hat pár rendőrcsizma. Oszt ez akar miniszter lönni? Ez? A várost nem tudta vezetni!” – nyilatkozta név nélkül egy nő, aki azt állította magáról, hogy Márki-Zay Péter óvónője volt.

A riportot bármifajta kritika nélkül átvette a Mandiner és a Pesti Srácok, mi pedig a 444 oldalán találtunk rá.

„A nyilatkozó nem volt az óvónőm soha, és még csak nem is abba az óvodába jártam”

– reagált Márki-Zay Péter a 444-nek, hozzátéve, ő a Virág utcai óvodába járt, míg a nő Zrínyi utcát mondott a riportban.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!