Pálfi György rendezte Márki-Zay Péter új kampányfilmjét

2022. február 25. – 18:11

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Új, egyperces tévészpot készült az Egységben Magyarország pártszövetségnek, amiben Márki-Zay Péter, az ellenzék miniszterelnök-jelöltje elmesél egy olyan sztorit, amit egyébként tényleg elmondott azon a sajtótájékoztatón, amit Karácsony Gergely előválasztási visszalépésekor tartott.

A sztori szerint Márki-Zayt fia 2018-ban megkérdezte arról, hogy mi történik az országban, a miniszterelnök-jelölt pedig így kezdte a válaszát:

„Valami olyan, mint amikor van egy nagy gyerek az osztályban, aki terrorizálja a többieket, elveszi az uzsonnájukat, és aki csak felszólal ellene, azt megveri.”

A videót, amit több mint 24 órája töltöttek fel a Youtube-ra, itt lehet megnézni:

A pénteken kiküldött sajtóközlemény szerint a kampányfilmet Pálfi György, többek között a Hukkle és a Taxidermia rendezője készítette. „A film szűk költségvetésből készült, az alkotók jelentős része ingyen, vagy a piaci díjazás töredékéért vállalta a munkát” – írják a közleményben.

Pálfinak nemrég készült el – mindenféle állami támogatás nélkül – a Mindörökké című nagyjátékfilmje, amit a Tallinn Black Nights Filmfesztiválon mutattak be még 2021-ben, és amihez a premier hetén mindössze kettő darab budapesti vetítést hirdettek meg.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!