Pert nyert a DK a Gyurcsányt lerészegező, kormányhoz közeli lapok ellen

2022. február 15. – 12:57

Másolás

Vágólapra másolva

A Fővárosi Ítélőtábla jogerősen megállapította, hogy a Borsonline és az Origo hazudott, mikor azt írták, hogy Gyurcsány Ferenc ittasan jelent meg egy pártrendezvényen, írja a DK közleménye. Az Ítélőtábla az ügyben helyreigazításra kötelezte az internetes portálokat.

„Hiába minden keserves próbálkozás, sorra bukják el a helyreigazítási pereket, ennél egyértelműbb bizonyíték pedig nem is kell rá, hogy ez a médiabirodalom a hazugságra és megtévesztésre épül”

– fejezte ki az esetről véleményét a DK közleményében.

„Félrebeszél, dülöngél, magyarul tök részeg, ezután ráadásul autóba ül és vezet is Gyurcsány Ferenc” – így írt még tavaly nyáron a kormányközeli sajtó a DK elnökéről. „Ez a Gyurcsány alkoholista balhé megy velem már egy ideje, de meg kell mondjam, hogy jó néhány hónap óta egy megveszekedett korty alkoholt nem ittam, absztinens lettem, és nem is tagadom, részben épp azért, hogy ne kelljen nekem ezzel foglalkoznom” – mondta ekkor lapunknak a párt elnöke, aki hozzátette,

„mindenkinek azt mondom, hogy kampány van, jövő választásokig egy kortyot nem szabad inni, majd a választás éjszakáján lehet dönteni, hogy mire iszunk, ha iszunk.”

A párt ekkor közleményben jelezte, hogy mindenkit be fog perelni, aki Gyurcsányt „ittasnak, részegnek titulálja”.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!