Hétfő este élőben kérdezünk vezető politikusokat a Telexen

2022. február 14. – 09:43

Hétfő este élőben kérdezünk vezető politikusokat a Telexen

Másolás

Vágólapra másolva

Február 12-én hivatalosan is elindult a kampány, ami azt jelenti, hogy az április 3-i választásokig sűrű hetek várnak a választókra. A Telexen igyekszünk majd minden fronton megmutatni az eseményeket, a hírek, elemzések, riportok, hírlevelek és videók mellett élő választási műsorokkal is készülünk. Az első műsorunkat február 14-én 20:00-tól tartjuk, és erős névsorral jövünk.

Vendégek:
Dull Szabolcs – főszerkesztő, Telex
Dobrev Klára – EP-képviselő, a Demokratikus Koalíció elnökségi tagja
Donáth Anna – EP-képviselő, a Momentum elnöke
Navracsics Tibor – kormánybiztos, a Fidesz képviselőjelöltje
Török Gábor – politológus

Műsorvezető:
Fábián Tamás – újságíró, Telex

Az adást a Telexen, a Facebookon és a Youtube-on is közvetíteni fogjuk, tartsanak velünk! A műsor elkészítésében lapunk partnere a Compact TV.

Számos újdonsággal készülünk a választási kampányra (ezekről itt írtunk részletesen), például már a hétvégén elindult Dull Szabolcs választási hírlevele, amelyben a következő hetekben minden szombaton öt pontban értesülhetnek az adott hét legfontosabb kampányhíreiről főszerkesztői magyarázattal és politikai minielemzéssel. A hírlevélre itt lehet feliratkozni!

A Választás 2022-es értesítési csatorna bekerült az androidos és az iOS-es applikációinkba, már azokra is fel lehet iratkozni. Ha szeretné megkapni a legfontosabb választási híreket push notification formájában a mobiljára, akkor ne habozzon, kapcsolja be ezt a lehetőséget a Telex app menürendszerében! Ha pedig eddig nem volt Telex applikáció a telefonján, akkor íziben töltse le!

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!