Az új csipen túl is van pár érdekesség az Apple Watch Series 9-ben

2023. szeptember 12. – 19:24

Másolás

Vágólapra másolva

A lényeg nyilván az, hogy idén még hatékonyabb és erősebb lesz az Apple okosórája, és még tovább fogja bírni, de a pontos számokkal tényleg felesleges fárasztani az embereket. Már csak azért is, mert most már kérdezgethetjük az órában lakó Sirit, hogy hogy szolgál az egészségünk, mennyit aludtunk, mennyi a véroxigénszintünk, és ilyesmik. A telefonunkat is meg tudjuk majd pingelni, hogy megtaláljuk akkor is, amikor becsúszott a kanapé mögé, kb. úgy, mint ahogy az AirTaget.

A képernyő is fényesebb lesz, az előző óra 1000 nitje helyett ez már 2000-et tud, és a gesztusokhoz bejön egy újabb, az ujjainkat kell majd összeérinteni. Ez olyankor lesz hasznos, mikor a másik kezünkben épp egy póráz van, vagy bármi más, és egy rakás dolgot lehet majd csinálni vele a zene leállításától a hívások felvételéig. Ez egyébként a következő hónaptól lesz elérhető, és úgy tűnt a bejelentés alapján, hogy jön a régebbi órákba is.

A Series 9-ból amúgy lesz egy rózsaszín változat is, és rengeteget beszéltek arról, hogy mennyire környezettudatos lett a gyártási és szállítási folyamat. Spoiler: annyira, hogy karbonsemleges matricát is kap.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!