Mit mutatott tavaly az Apple?

2022. szeptember 7. – 18:49

Másolás

Vágólapra másolva

Az iPhone 12 némileg rendhagyó bemutatója után tavaly az Apple nem sokat variált a közkedvelt telefonján, ahogy az Apple Watchon sem, viszont némi meglepetésre az új iPadet és a komolyan átdolgozott iPad Minit is bemutatták. A tavalyi bejelentéseket ebben a cikkben foglaltuk össze, a nagy szavakkal való dobálózás ellenére pedig utólag is megáll az, hogy hanyatt esni igazából egyiktől sem kellett.

Fotó: Apple / YouTube
Fotó: Apple / YouTube

Az új iPadek elég izgalmasak voltak, főleg a Mini, az iPhone 13 pedig remek telefon volt, főleg a drágábbik modellek: a Pro és a Pro Max végre 120 hertzes képfrissítést is tudott, és voltak egyéb újítások is, de ahogy azt későbbi tesztünkben is írtuk, inkább csak annyi történt, hogy ami addig jó volt, az kicsit jobb lett, a 12-es modell paradigmaváltása ezúttal elmaradt. Mondjuk cserébe az ár sem ment feljebb, szóval aki az előző generációt (vagy generációkat) kihagyta, annak remek opció volt az iPhone 13.

Lazán kapcsolódik, hogy a cég idén márciusban is villantott egy új iPhone-t, a közkedvelt SE utódjáról rántották le a leplet (az új iPad Air, a Mac Studio és a Studio Display mellett). Az új SE-t később teszteltük is, és úgy éreztük, hogy nagyítóval kell keresgélni az újdonságokat a 2020-as elődjéhez képest, és igazából hiába lett több ponton is jobb nála, jó szívvel nem tudtuk ajánlani a még mindig fantasztikus két évvel ezelőtti modell helyett. Ezt már csak azért is érdemes megemlíteni, mert több mint valószínű, hogy az idei felhozatalból már kimarad a rendre alulteljesítő Mini modell, és az SE marad az Apple egyetlen kisméretű telefonja.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!