Az OnlyFans betiltja a szexuális tartalmakat

2021. augusztus 20. – 07:47

Másolás

Vágólapra másolva

Októbertől betiltja a szexuális tartalmakat a felületén az OnlyFans, írja a CNN. A platform a döntést azután hozta meg, hogy a banki és pénzügyi partnerei jelezték, szeretnék ha új közösségi irányelveket dolgoznának ki, amelyek tiltanák a szexuális tartalmakat.

A döntés azért is meglepő, mert az OnlyFans egyértelműen az első számú felület ma már, ha felnőtt tartalomról van szó, és a pandémiás időszak egyik legnagyobb online sikersztorija. Rengeteg alkotó készít szexuális vagy egyenesen pornográf tartalmakat az OnlyFansen, amit fizetéssel lehet elérni. A felületen fizethetünk live streamért, privát üzenetekért, videókért, előfizetésért, de simán csak „borravalót” is lehet adni, ha tetszik nekünk a tartalom.

Alapvetően a felületet azért hozták létre, hogy fotósok, zenészek, sminkesek, színészek és más alkotók bevételhez tudjanak jutni, de az elmúlt években megjelentek a szexmunkások és olyan influenszerek a felületen, akik itt árulták magukról a saját szexuális felvételeiket.

Az OnlyFans azt ígéri, hogy meztelenkedni a jövőben is lehet majd, de csak úgy, ha az nem sérti az új irányelveiket. A részleteket a következő napokban tisztázzák, de azt elmondták, hogy a jövőben is tiltják az szexuálisan erőszakos, durva tartalmakat, ahogy az eszkortozást, a szexkereskedelmet és a prostitúciót is.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!