Kiszivárgott az új iPhone-ok ára és megjelenési dátuma

2020. október 9. – 15:40

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Az Apple három napja jelentette be, hogy jövő kedden végre lerántja a leplet a legújabb iPhone-okról, így már nem kell sokat aludni ahhoz, hogy végre minden kiderüljön róluk, a megbízhatónak számító Kang nevű szivárogtató jóslatai alapján viszont már most sem sok kérdés maradt a telefonokkal kapcsolatban. A megjelenési dátumok, technikai részletek és árazás mellett a szivárgásból kiderült, hogy a korábbi pletykákkal összhangban négy telefont, illetve egy okoshangszórót jelentenek majd be – írja a The Verge.

Kang szerint az Apple valóban négy iPhone-t jelent majd be: az iPhone 12 miniz, az iPhone 12-t, az iPhone 12 Prót és az iPhone 12 Pro Maxot. Mind a négy telefon támogatni fogja majd az 5G-t, a jelenleg csak a 11 Pro modellekben elérhető Super Retina XDR kijelző is univerzális lesz, a kijelző üvegét pedig kerámiával teszik ellenállóbbá. Az árakra, megjelenésekre vonatkozóan Kang a következőket írta:

  • az 5,4 hüvelykes kijelzőjű iPhone 12 mini 699 dollárba kerül majd, november 6-án vagy 7-én indul az előrendelése, és 13-án vagy 14-én jelenik meg;
  • a 6,1 hüvelykes iPhone 12 799 dollár lesz, az előrendelés október 16-án és 17-én kezdődhet, a megjelenés pedig október 23-án vagy 24-én esedékes;
  • az iPhone 12 Pro 999 dollárba kerülhet majd, és a sima 12-essel egyszerre jelenhet meg;
  • a 6,7 hüvelykes Pro Max pedig 1099 dollárról startolhat, és november 13-án vagy 14-én induló előrendeléssel, és 20-1 vagy 21-i megjelenéssel.

A szivárgás alapján a telefonokhoz kapcsolódóan az Apple egy új vezeték nélküli töltővel is előállhat majd, ami a Macbookoknál már korábban is használt mágneses MagSafe módszerrel működne, és egy kompatibilis tokra is szükség lenne hozzá. Szintén ide tartozik, hogy Kang is megerősítette azt a korábbi pletykát, hogy idén sem töltő, sem fülhallgató nem jár majd az iPhone-okhoz. Ezen felül pedig az ugyancsak régóta rebesgetett HomePod mini okoshangszorót is bejelentheti majd a cég, amit az Apple Watch 5-ből és az idei iPhone SE-ből ismert S5-ös processzor hajt majd – ennek megjelenése november közepén várható. Azt persze Kang is kiemelte, hogy nem lehet készpénznek venni az infóit, de az AppleTrack szerint ritkán fordul elő az, hogy a titokzatos kínai szivárogtató téved.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!