A prémium az alap ebben a menő lakóparki közösségben Budapesten

2024. szeptember 23. – 10:55

A prémium az alap ebben a menő lakóparki közösségben Budapesten
A Metrodom Green a Ferencvárosban. Fotó: Metrodom

Másolás

Vágólapra másolva

Már több mint 10 ezren laknak Magyarország egyik legnagyobb lakóingatlan-fejlesztője, a Metrodom lakóparkjaiban Budapesten. Ez a szám várhatóan 1500-zal nő az újabb lakások elkészültével a következő években. Ilyen léptékben alapvető fontosságú, hogy az építtetők ne csak a pillanatnyi trendeket kövessék, hanem évtizedekre előre lássák a lakásvásárlói igényeket – ezek pedig a magas kivitelezési színvonal és a fenntartható életmód irányába tartanak.

A Metrodom több, mint 10 éve jelen van a magyar újépítésű lakáspiacon – ezalatt nemcsak a piac, de az ingatlanfejlesztő cég is óriási fejlődésen ment keresztül. „Napjainkban a fenntarthatóság, illetve az energiahatékonyság a legforróbb téma az újlakások terén. Tervezéskor az Európai Unió célkitűzéseit mindenképp érdemes szem előtt tartani, valamint az uniós állampolgárok életstílus trendjeit is, mert bár még mindig picit csúszással, de elkerülhetetlenül megérkeznek hozzánk ezek a trendek” – mondta Koblencz Nóra, a Metrodom marketingvezetője.

„Azt mindenképp látjuk, hogy élet felgyorsulásával a lokáció minden korábbinál jobban felértékelődik, valamint a Metrodom célkitűzésének számító 15 perces városmodellek megalkotása is egyre fontosabbá válik, amely a Metrodom River lakópark tervezésekor is a szemünk előtt lebegett.” – tette hozzá.

Metrodom River. Fotó: Metrodom
Metrodom River. Fotó: Metrodom

„A most induló Emeld új szintre az életed! – metrodom hi-life mottójú rebranding kampányunk célja, hogy a maga komplexitásában mutassuk be a Metrodom értékeit és az általunk képviselt prémium színvonalat. Hiszen nem csupán magas műszaki tartalmú lakásokat adunk át, de mára már egy olyan, magasan pozicionált életstílust szolgálunk ki, ahol a városlakók – legyenek fiatalok, családalapítás előtt állók, többgyermekes családok, irodisták, otthonról dolgozó vállalkozók vagy épp befektetők – életét előrelátó tervezéssel, közösségi funkciókkal, magas színvonalú extra szolgáltatásokkal tesszük komfortossá” – mondta Koblencz Nóra.

Megbízható társ a döntésben

A prémium színvonalon kivitelezett belsőépítészeti megoldások és a minden lakáshoz alapfelszereltségnek számító okosotthon rendszer mellé a Metrodomnál egy megbízható partnert is kapnak a lakók.

„Tudjuk, hogy nem könnyű dolog jövőbeli otthonunkat kiválasztani, amely utána akár évtizedekig velünk marad. Éppen ezért olyan biztonsági elemeket építettünk be a szolgáltatásaink közé, amelyek megkönnyítik ennek a döntésnek a meghozatalát. Ilyen például az árgarancia, amely azt jelenti, hogy az előszerződésben foglalt vételár nálunk nem változik. Ha a piaci körülmények változnak, ha az építés költségei megnövekednek, mi akkor is tartjuk magunkat az előszerződésben foglaltakhoz. Ugyanez vonatkozik a műszaki tartalomra is. Határidő garanciát is vállalunk, amellyel a költözés időpontja is biztosított” – magyarázta Koblencz Nóra.

Fotó: Metrodom
Fotó: Metrodom

A magyarországi lakóparkok között kimagasló színvonalat képviselő okosotthon rendszer pedig nemcsak kényelmet nyújt, hanem növeli a lakások energiahatékonyságát is, így a benne lakók az átlagnál jóval fenntarthatóbb módon élhetnek.

E-töltő minden mennyiségben

A megfelelő lakás kiválasztásakor valóban évtizedekre kell előre gondolkozni. Az okosotthon technológia, a napelemek és más zöld fenntarthatósági megoldások és a folyamatos innováció biztosítja, hogy a Metrodom lakóparkjai évtizedek múltán is korszerűek maradjanak.

Jó példa erre a minden egyes parkolóhelyhez elérhető elektromos autótöltő állomás a mélygarázsban – ezt elsőként a Metrodom nyújtotta a magyar piacon, és európai szinten is élen járnak a legtöbb egy helyen megtalálható e-autótöltők terén.

„Ez azért óriási eredmény, mert az elektromos autó penetráció még megközelítőleg sem tart ott, hogy ez indokolt legyen. Azonban, ha arra gondolunk, hogy az itt lakók akár évtizedekig tulajdonosai lehetnek lakásuknak, akkor összhangban az európai uniós célkitűzésekkel ez az igény hamar fel fog merülni, viszont a megoldás már azonnal ott lesz” – mondta Koblencz Nóra.

Otthon egyedül és közösségben

A Metrodom lakóparkjaiban megtalálható közösségi terek – például grillterasz, wellness és fitness terek és baba-mama szoba – és a kapcsolódó szolgáltatások célja, hogy megteremtsék egy pezsgő, összetartó közösségi élet kereteit.

Fotó: Metrodom
Fotó: Metrodom

Ezek a modern stílusban kialakított lounge-ok és közösségi helyiségek lehetőséget nyújtanak arra, hogy a lakók találkozzanak egymással, kikapcsolódjanak az otthonuk közelében és ha szeretnék, élvezhessék a közösségi életet. Így otthon érezhetik magukat a lakáson kívül is, a lakóközösség tagjaiként.

A cikk megjelenését a Metrodom támogatta.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!