Kanye West ügyvédjei újsághirdetésekben közölnék vele, hogy nem képviselik tovább

2023. január 17. – 15:18

Másolás

Vágólapra másolva

Kanye West jogi csapata hivatalosan szeretné közölni, hogy befejezte a rapper képviseletét egy perben – a TMZ bulvárlap által megszerzett jogi dokumentumok szerint az ügyvédek azt mondják, megszakadt a kommunikációjuk a rapperrel, amikor megpróbálták értesíteni, hogy kiszállnak az ügyből. Ennek az az oka, hogy Kanye West deaktiválta azt a telefonszámot, amelyen korábban kapcsolatban álltak vele.

A cég „alternatív eszközök” után nézett, hogy elérje a rappert: két Los Angeles-i újságban is hirdetéseket helyeznének el és a bíró végzését is megjelentetnék, így a széles nyilvánosság előtt állnának el az ügytől. A lap birtokába került dokumentumok szerint a cél az, hogy tájékoztassák a rappert a végzésről. A cég ugyanakkor tisztában van vele, hogy a módszerük nagy médiafigyelemre számíthat.

Az utóbbi időben Ye néven futó Kanye West december elején csapta ki a biztosítékot, amikor folytatta ámokfutását az amerikai sajtóban, a jobboldali konteós influenszernél, Alex Jonesnál, akinek arról beszélt, hogy sokra tartja Hitlert, és annyira szereti a zsidókat, mint a nácikat. Kanye West éppen most írja ki magát a szórakoztatóiparból – írtuk két és fél hónapja a könnyűzene egyik meghatározó alakjából nehézsúlyú botrány-szuperhőssé váló rapper egyre vállalhatatlanabb viselkedése kapcsán.

Január közepén, alig két hónappal a válása után röppent fel a hír, hogy a rapper váratlanul megnősült, új felesége Bianca Censori, ausztrál, másfél éve dolgozik Kanye dizájnsportcipőkkel foglalkozó cégénél, a Yeezynél formatervezőként.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!