Kanye West váratlanul megnősült

2023. január 13. – 15:55

Másolás

Vágólapra másolva

Kanye West éppen most írja ki magát a szórakoztatóiparból – írtuk két és fél hónapja a könnyűzene egyik meghatározó alakjából rövid úton nehézsúlyú botrány-szuperhőssé váló rapper egyre vállalhatatlanabb viselkedése kapcsán. Kanye azóta még magasabb sebességre kapcsolt, és eljutott addig, hogy egy interjúban konkrétan Hitlert éltesse.

Most pedig újra vele foglalkozik a sajtó, ugyanis úgy tűnik, alig két hónappal a válása kimondása után máris újra megnősült. (Azért „úgy tűnik”, mert ugyan lefotózták őt is és a párját is jegygyűrűt viselve, és az amerikai bulvárlapok forrásai szerint meg is volt a titokban tartott ceremónia, a hivatalos regiszterben egyelőre nem szerepel, hogy házassági anyakönyvi kivonatot töltöttek volna ki a nevükre.)

Kanye új felesége Bianca Censori, ausztrál, másfél éve dolgozik Kanye dizájn-sportcipőkkel foglalkozó cégénél, a Yeezy-nél formatervezőként. Építész diplomája van, de már egyetemistaként ékszertervező céget alapított. 18 évvel fiatalabb, mint Kanye, és a bulvársajtó az első számú tulajdonságaként jellemzően azt emeli ki, hogy nagyon hasonlít Kim Kardashian valóságshow-sztárra, Kanye előző feleségére és gyerekei anyjára (amúgy tényleg hasonlít kicsit).

Decemberben kezdett el terjedni a közösségi médiában, hogy összejöttek Kanye-vel, amit a rapper kvázi megerősített a Censori Overload című szám kiadásával. A cím egy szójáték, a nő nevére utal, de egyben az „érzékszervi túladagolás” kifejezésre is, amúgy pedig a szövegben Kanye többek között arról rappel, hogy a Biblia tanítása szerint nem szexelhet házasság előtt.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!