Nem fejleszti tovább a BioWare az Anthemet, nem jönnek a beígért, nagy fejlesztések

2021. február 24. – 21:57

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Nem fejleszti tovább az Anthem NEXT-et a BioWare – írja a játék producerének közleménye alapján a Game Informer. A játék a megjelenése óta több sebből vérzett: repetitív volt, a küldetések sokak szerint unalmasak voltak, és nem sikerült tökéletesen összeilleszteni az egy- és többjátékos módokat.

Bár volt néhány kisebb-nagyobb javítás, ami próbálta megoldani ezeket a problémákat, egy nagyobb szabású fejlesztésre volt szükség, hogy a játék vissza szerezze a játékosok bizalmát. Ez lett volna az Anthem NEXT. Bár újítások nem jönnek, a játék a jelenlegi formájában egy ideig még tovább él, elérhető lesz a játékosok számára.

Nem mindenki számára volt totális csalódás. Az EA úgy tervezte, hogy az Anthem lesz a Destiny nagy versenytársa, és bár ez nem jött össze, sokan dicsérték a robotruhás (javelines) repkedést és a harcrendszert. A nosztalgia kedvéért itt a játék egyik első trailere, amikor még tele volt lehetőségekkel.

A stúdió többi játékáért egyelőre úgy tűnik, nem kell aggódni. Bár a járvány megpecsételte az Anthem sorsát (Daily szerint nem tudtak megfelelő ütemben dolgozni) a Dragon Age IV, a Mass Effect Legendary Edition és az új, egyelőre rejtélyes Mass Effect és a Star Wars: The Old Republic fejlesztése elvileg rendben zajlik.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!