3-0-s vereséggel mutatkozott be a Kecskemét edzőjeként Gera Zoltán

2024. október 20. – 16:11

Másolás

Vágólapra másolva

Vereséggel mutatkozott be a Kecskemét kispadján Gera Zoltán. A hazai pályán játszó kecskemétiek 3-0-ra kaptak a Puskás Akadémiától az NB I. 10 fordulójában. A Felcsút góljait Liam Colley, Nagy Zsolt és Urho Nissilä szerezték. 2-0-s állásnál a bíró tizenegyest ítélt meg a Kecskemétnek, mert úgy látta, hogy Wojciech Golla kézzel mentett a gólvonalról, azonban a videóbíró vizsgálata után megváltoztatta ítéletét, és visszavonta a büntetőt.

A Kecskemét ezzel sorozatban hatodik vereségét szenvedte el a bajnokságban. Győzelmével a Puskás Akadémia átmenetileg a tabellra élére állt, Gera Zoltán csapata pedig maradt az utolsó helyen a 12 csapatos bajnokságban. “„Nyilván nem így terveztük, én sem így terveztem, de el kell fogadni, a futball ilyen, azért vagyunk sportemberek, mert ebből a helyzetből kell felállni. A játékosok többször is megtették, képesek rá, ezen leszünk, hogy ezen változtassunk” – nyilatkozta Gera az M4-nek a meccs után.

Gera Zoltánt a héten nevezték a Kecskemét edzőjévé, miután a gyenge eredmények miatt kirúgták Szabó Istvánt, aki addig vezette a csapatot. Bár Szabó irányítása alatt jutott fel a csapat ismét az élvonalba, az idei szezont pocsékul kezdte a klub.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!