Úgy kikapott a Loki, hogy Dzsudzsák a kamerák előtt ordított a csapattársaival

2024. október 19. – 18:27

Másolás

Vágólapra másolva

5-0-ra kapott ki hazai pályán a DVSC a Paks ellen. A Loki augusztus vége óta nem nyert meccset, sőt, az elmúlt négy meccsét mind elvesztette. A totális összeomlás annyira megviselte a játékosokat és a szurkolókat, hogy a köztévének nyilatkozó debreceni kapust élő adásban ordította le Dzsudzsák Balázs, majd az elégedetlen drukkerek levetették a játékosok mezeit a szégyenteljes teljesítmény után.

A köztévé felvételén látszik, hogy a válogatottat és több külföldi klubot is megjárt Megyeri Balázs próbál valamit mondani arra, hogy hazai pályán öt gólt kaptak a Pakstól, majd a videó 12. másodpercétől hallani a háttérben, ahogy Dzsudzsák ordítani kezd, hogy a kapus fejezze be a riportot, és menjen ki a többiekkel a szurkolók elé, mert

nem a tévé az első, hanem a klub.

A közbeszólás ellenére Megyeri nagy nehezen kiállta az interjút, és megpróbált válaszolni a riporter kérdéseire.

Ezzel az eredménnyel a Loki kiesőzónába került az egy meccsel kevesebbet játszó Zalaegerszeg mögé. Mindeközben a Debrecenben hét év után először győzedelmeskedő Paks átmenetileg a tabella élére ugrott. A Paks góljait sorrendben Vécsei, Tóth, Mezei, Papp és Ötvös szerezték, illetve a 75. percben kiállították a félidőben becserélt Kocsist a Lokiból.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!