Megint nyert a Liverpool, továbbra is vezetik a Premier League-et

2024. október 5. – 20:04

Másolás

Vágólapra másolva

A listavezető Liverpool 1-0-ra nyert szombaton a Crystal Palace vendégeként a Premier League 7. fordulójában. Szoboszlai Dominik csapata ezzel a sikerrel biztosan a tabella élén marad a mostani forduló után is.

A magyar válogatott csapatkapitánya a szezonban először a kispadon kezdett a bajnokságban, és a szünetben állt be az argentin világbajnok Alexis Mac Allister helyére. A meccs győztes gólját a portugál Diogo Jota szerezte a 9. percben. A Liverpool a győzelemnek köszönhetően 18 ponttal áll az első helyen.

A címvédő Manchester City is nyert szombaton, Pep Guardiola csapat egygólos hátrányból felállva 3-2-re győzte le hazai pályán a Fulhamet. A City horvát középpályása, Mateo Kovačić duplázott, a győzelmet jelentő harmadik gólt pedig a belga Jérémy Doku szerezte. A Fulhamből Andreas Pereira és Rodrigo Muniz talált be. A tabella második helyén álló Manchester City hátránya továbbra is egy pont a Liverpoollal szemben.

A harmadik helyén álló Arsenal szintén nyert szombaton. A Cityhez hasonlóan ők is 1-0-s hátrányból fordítottak, és végül 3-1-re győzték le a Southamptont. Bukayo Saka Kai Havertznek és Gabriel Martinellinek is gólpasszt adott, majd ő maga lőtte be csapata harmadik gólját. A Southampton egyetlen gólját Cameron Archer szerezte.

A magyar válogatott Kerkez Milossal felálló Bournemouth 1-0-ra kikapott Leicesterben, Kerkezt a 63. percben lecserélték. A győztes gólt Facundo Buonanotte lőtte az első félidőben.

(MTI)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!