Reagált a Manchester United vezetőedzője Cristiano Ronaldo kritikáira

2024. szeptember 13. – 09:22

Másolás

Vágólapra másolva

Az egykori Manchester United-játékos és angol válogatott Rio Ferdinand műsorának volt a vendége Cristiano Ronaldo, aki élesen bírálta a volt klubja jelenlegi állapotát. Ronaldo a csapat jelenlegi vezetőedzőjének, Erik Ten Hagnak kritizálta egy korábbi, Hollandiában készült interjúját, ahol arról beszélt, hogy a klub nagyon messze van attól, hogy 2013 után ismét bajnoki címet nyerjenek. A Szaúd-Arábiában játszó, portugál támadó hozzátette, hogy szerinte sem lesz bajnok idén a United, de ettől még Ten Hag rossz üzenetet küldött ezzel a nyilatkozattal a csapatának.

Ronaldo nyilatkozatáról megkérdezték Ten Hagot is a Southampton elleni meccs előtt, aki annyit reagált, hogy minden joga megvan a játékosnak a véleményéhez, de ő most messze van Manchestertől, és Szaúd-Arábiában játszik, ennyivel zárta a véleményét.

A United pocsékul kezdte az idei szezont, kikaptak a Brightontól és a Liverpooltól is, és ha vereséget szenvednek a Southamptontól is, az a legrosszabb szezonkezdése lesz a csapatnak 1986 óta. Érdekesség, hogy akkor a botladozás Ron Atkinson vezetőedző állásába került, akit az a Sir Alex Ferguson váltott, aki elitklubot csinált később a Unitedből. A helyzetet nehezíti, hogy Luke Shaw és Rasmus Hojlund sem játszhat, a frissen igazolt Manuel Ugarte pedig csak egy napja tért vissza az uruguayi válogatottól.

Ten Hagot régóta kritizálják a szurkolók és a szakértők, és a hírek szerint nagyon fogy a türelem a vezetőség részéről. Az edző a kritikus hangokkal viszont nem foglalkozik, saját bevallása szerint sincs rá semmilyen hatással, és továbbra is bízik abban az útban, amit kijelölt a csapatának. Ten Hag szerint még mindig egy átmeneti fázisban vannak, sok fiatalt kell beépíteni a csapatba és túl sok a sérüléssel bajlódó játékos a keretben. Ettől függetlenül Ten Hag szerint alapvetés, hogy minden meccsüket meg kell és meg is akarják nyerni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!