Kétgólos hátrányból fordított Kerkez Milos csapata a Premier League-ben

2024. augusztus 31. – 18:55

Másolás

Vágólapra másolva

Kétgólos hátrányból fordított és 3-2-re nyert Kerkez Milos csapata, a Bournemouth az Everton ellen az angol futballbajnokság harmadik fordulójában. A győztes gól a 96. percben született.

Az Everton pocsékul kezdte a Premier League 2024/25-ös szezonját, az első két meccsüket elvesztették, és még gólt sem tudtak szerezni. A Bournemouth ellen viszont már sokkal jobban játszottak hazai pályán, és a második félidő elején Michael Keane és Dominic Calvert-Lewin góljaival 2-0-ra elhúztak.

Nem sokkal ezután, a 66. percben a vendégek edzője, Andoni Iraola hármat is cserélt, többek között a magyar válogatott védőt, Kerkez Milost is lehozta a pályáról. Az Everton a második félidő végéig őrizte a kétgólos előnyét, de az utolsó percekre teljesen összeomlottak. A Bournemouth a 87. percben előbb szépített Antoine Semenyo góljával, öt perccel később pedig már egyenlítettek is Lewis Cook találatával. A csattanó a 96. percben jött el, amikor is Justin Kluivert beadását a hosszú oldalon érkező Luis Sinisterra a kapuba fejelte, megfordítva ezzel a mérkőzés állását.

A Bournemouth-nak ez volt az első győzelme a mostani szezonban, öt ponttal jelenleg a 7. helyen állnak a bajnokságban. Az Everton továbbra is pont nélkül áll a 20. helyen.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!