Zárt kapus meccsre büntették a Fradit

2024. augusztus 30. – 15:12

Másolás

Vágólapra másolva

A Fradi pénzbüntetést kapott, és zárt kapuk mögött kell megrendeznie egy következő NB I-es bajnoki mérkőzést, mert a szurkolók a Kecskemét és az Újpest elleni hazai, valamint a Diósgyőr elleni idegenbeli mérkőzésein megzavarták a rendet. Az MTI azt írja, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága hat hónapra felfüggesztette a zárt kapus büntetés végrehajtását. Az Újpestet szintén a szurkolók viselkedése miatt büntették meg két-két hazai és idegenbeli mérkőzés miatt, ezért egy következő hazai NB I-es bajnoki mérkőzésen le kell zárnia a Szusza Ferenc Stadion egyik lelátórészét. Pénzbüntetést kapott még a Nyíregyháza, a Diósgyőr és az ETO FC Győr is.

Korábban megírtuk, hogy olyan távirányítós füstbomba miatt nyomoz a rendőrség, amit az újpesti szurkolószektorban indítottak be egy Fradi-Újpest meccsen.

Péntek délután kisorsolták az Európa-liga főtáblájának mérkőzéseit Monacóban. A sorsolás ezúttal azért volt különösen izgalmas, mert a Ferencváros is érdekelt volt, a magyar bajnok a második kalapban kapott helyet.

A sorsolás alapján a Ferencváros ellenfelei: Eintracht Frankfurt (I), Tottenham Hotspur (O), PAOK (I), AZ Alkmaar (O), Dinamo Kijev (I), Malmö (O), Anderlecht (I), Nice (O).

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!