Összevesztek a kanadaiak és a brazilok a női strandröplabda döntőjében, John Lennon teremett békét

2024. augusztus 10. – 12:22

Másolás

Vágólapra másolva

A brazil Ana Patrícia Silva Ramos, Eduarda Santos Lisboa páros nyerte a párizsi olimpia női strandröplabdatornáját, miután a péntek esti döntőben 2-1-re verte a Melissa Humana-Paredes, Brandie Wilkerson kanadai párost. A meccs egyik legérdekesebb momentuma viszont nem valamelyik pont volt, hanem az, amikor a harmadik szettben John Lennon száma teremtett békét az egymással összevesző két páros között.

A kanadaiak 11-7-es brazil vezetésnél szereztek pontot, ezután alakult ki szóváltás a hálónál Ana Patríciával. A két páros több mint fél percig vitatkozott egymással, volt némi mutogatás is, de végül sikerült lecsillapítani a kedélyeket. Wilkerson egy büntetést is kapott a játékvezetőtől, a szerva előtti holdidőben pedig a helyszíni DJ fogta magát, és egy újabb bulizós szám után berakta az Imagine-t John Lennontól.

Ezt már Wilkerson sem bírta ki mosoly nélkül, pár másodperc múlva pedig már nevetve tapsolt a pályán a partnerével és a brazilok is láthatóan meghatódtak kicsit a pillanattól. A közönség is ovációval fogadta a számot, ami szövegében a békés, anyagi javak nélküli világ elképzelésére ösztönzi a hallgatót. Az éremátadón amúgy már helyreállt a rend, önfeledten ölelkezett egymással a két páros.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!