Ralf Schumacher coming outolt, közös képet posztolt a párjával

2024. július 14. – 23:37

Másolás

Vágólapra másolva

Vasárnap este egy Instagram-posztban coming outolt a Forma–1-ben tíz évet lehúzó Ralf Schumacher. Michael Schumacher most 49 éves öccse a párját is megmutatta a posztjában, és azt írta, az életben az a legszebb, amikor az az ember van melletted, akivel mindent meg tudsz osztani.

Schumachernek korábban volt már felesége, Cora Brinkmann, akivel 2001-ben házasodtak össze és 2015-ben váltak el. Közös gyerekük is van, a most 22 éves David Schumacher, aki apjához, nagybátyjához és unokatestvéréhez hasonlóan autóversenyző lett.

Ralf Schumacher 1997 és 2007 között versenyzett a Forma–1-ben, és összesen három csapatnál, a Jordannél, a Williamsnél és a Toyotánál fordult meg. Tíz év alatt hatszor nyert futamot és huszonhétszer volt dobogós.

A Forma–1-ben nyíltan meleg versenyző még soha nem volt – a gyakran így emlegetett Mike Beuttler minden versenyre magával vitte a barátnőjét, így róla is inkább csak sejtette mindenki, hogy a saját neméhez vonzódik. A négyszeres bajnok Sebastian Vettel ugyanakkor két éve arról beszélt, hogy mostanra már eljutott odáig a sorozat, hogy egy meleg versenyző felvállalhatná az identitását.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!