Deák Dániellel, Gréczy Zsolttal, Menczer Tamással és Pataky Attilával mutatták be az új Fradi-mezt

2024. július 1. – 14:12

Másolás

Vágólapra másolva

Az új szezontól az olasz Macron sportmárka gyártja a Ferencváros mezeit, a klub pedig a mai napon be is mutatta mind a három verziót:

  • a hazait,
  • az idegenbelit
  • és az arany mezt.

A hazai mez a klasszikus zöld-fehér csíkos, aminek a gallérjára a klub honlapja szerint a csapat egyik mottóját, tehát a „Küzdeni mindig, feladni soha” szlogent varrták. Az idegenbeli, fekete alapon zöld mintás mez a leírás szerint a dinamizmust és az erőt szimbolizálja, és itt is megtalálható a már említett mottó. Az aranyszínű mezen pedig a három E (Erkölcs, Erő, Egyetértés) található. A mottó nemcsak a mezőnyjátékosok, hanem a kapusok mezein is látható majd, amelyekből egyébként négy színkombináció, narancssárga, sárga, szürke és türkiz készül. Korábban felröppent a hír, hogy a Fradi az orosz Gazprommal tárgyal szponzorációról, de a mostani mezeken még a Telekom logója látható.

Az új mezekre láthatóan egy nagy közösségi médiás kampányt is felhúzott a Fradi, az elmúlt órákban sorra bukkannak fel híres, kevésbé híres vagy hírhedt emberek, akik az új, sokszor névre szóló Fradi-mezzel büszkélkednek. Kapott az új mezből Deák Dániel kormánypropagandista, Mucsi Zoltán színész, Varga Miklós énekes, Hamberger Ádám a Fradi B-Középből vagy Bácskai János volt ferencvárosi polgármester is. Sőt, még a DK-s politikus, Gréczy Zsolt is vadiúj Fradi-mezben virít a Facebookon, de kapott még mezt Pataky Attila, Fásy Ádám és Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója is.

Ami érdekes még, hogy a legtöbb közösségi médiás posztban külön kiemelik, hogy #reklám vagy #hirdetés, mint például a már említett Deák Dániel esetében is.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!