Rossi: Varga törést szenvedett, nem játszik többet ezen az Eb-n

2024. június 24. – 00:04

Másolás

Vágólapra másolva

Marco Rossi is megerősítette, hogy úgy tudja, stabil az állapota a skótok elleni meccsen súlyos sérülést szenvedő Varga Barnabásnak. Azt is elmondta, Varga törést szenvedett, és biztosan nem játszhat már ezen a tornán, az viszont még nem dőlt el, hogy meg kell-e műteni.

Elmondta, az a feladatuk, hogy legjobb tudásuk szerint válasszák ki a játékosokat, nem rokonszenv alapján válogatnak. „Ami most történik a Gulácsival, az hihetetlen és elfogadhatatlan, a szurkolóknak támogatniuk kell, bárki is van a kapuban” – fakadt ki, hozzátéve, hogy sokan mondják, hogy Szappanos Péternek vagy Dibusz Dénesnek kellene kezdenie. Rossi szerint nem lehet egyszerre két kapussal játszani, nem lehet valakit meccs közben lecserélni. Gulácsi három meccset hozott le hiba nélkül, aki megpróbál rá nyomást helyezni, az nézzen tükörbe – üzente a kritizálóknak.

Azzal folytatta, hogy a játékosok hittek egymásban, ugyanakkor az eddigi teljesítmény hagy kívánnivalót maga után. Rossi szerint ki kell mondaniuk, hogy a Svájc elleni meccs első félideje nagyon hiányzik. A többi időben a maximumot nyújtották, nem játszottak végig kiválóan, de odatették magukat. Az első félidőben Svájc ellen alkalmatlannak tűntek, szörnyű volt, de a képességeikhez, tudásukhoz mérten a többi félidőben jól teljesítettek.

Rossi beszélt az olaszok szerepléséről is, hogy ott is érkeztek kritikák a taktikai oldalról, de mindenki abból főz bort, amije van.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!