Ötvenketten nem repültek végül ki a Stuttgartba tartó járat késése miatt a skót–magyar meccsre

2024. június 23. – 22:30

Másolás

Vágólapra másolva

Miután több mint 200 szurkoló ragadt Magyarországon járatkésés miatt, a Budapest Airport válaszában azt írta lapunknak, hogy a 16:15-kor Stuttgartba induló repülő végül 20:35-kor startolt el Budapestről. Eddigre 52-en szálltak le róla.

Mint írták, az Eurowings járata Stuttgartból már alapból három óra késéssel, csak 18:21-re ért Budapestre. Ezután már csak „a beszállítás után derült ki, hogy a résidő miatt a járat nem tud 18:55-kor elindulni, hanem 20:22-kor fog felszállni”. Ezután, mint írják, több szurkoló is leszállt a gépről. A repülőtér még annyit közölt, hogy a szurkolók leszállása előtt a gépre az egyik utas miatt rendőrt is kellett hívnia a személyzetnek.

Olvasóinktól este 8 körül kaptunk leveleket arról, hogy gépük még mindig Budapesten tartózkodik annak ellenére, hogy az utasok nagy része olyanokból áll, akik a stuttgarti, 21 órakor kezdődő skót–magyar meccsre tartanak.

„Mikor minden utas felszállt 18:40-ig, közölték, hogy túlfoglalás miatt további problémák adódtak, többen heves vitába szálltak a személyzettel és a pilótákkal. Amikor ez látszólag megoldódott, közölték, hogy tovább késünk, mivel 6 darab csomag felkerült a gépre, ami eredetileg más városba tartott volna, ezért mindenki, akinek becsekkolt csomagja volt, le kell szálljon a gépről, és meg kell keresse a sajátját” – írta ekkor a gépen tartózkodó olvasóink egyike.

A meccset mi is élőben közvetítjük, azt itt tudja követni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!