Gulácsiéktól német gyerekek azt is megkérdezték, hogy mennyit keresnek a focival

2024. június 17. – 18:52

Másolás

Vágólapra másolva

A Németország ellen készülő magyar futballválogatott két tagja, Gulácsi Péter és Kerkez Milos hétfőn különleges sajtótájékoztatót tartottak, a játékosokat csak azok a 6–14 éves gyerekek kérdezhették, akik a bázisul szolgáló Weiler közelében laknak.

A Magyar Labdarúgó Szövetség beszámolója szerint a húsz percen át tartó sajtótájékoztatón belemenős kérdéseket is kaptak a játékosok, megkérdezték tőlük, hogy mennyi pénzt keresnek a focival, vagy hogy milyen taktikával készülnek a németek ellen.

A témák között szerepelt a kedvenc ételre, kedvenc zenére, valamint a fiatalkori élményekre vonatkozó kérdés is, de volt, aki azt szerette volna tudni, hogy hogyan válhatna ő profi futballistává.

„Az első perctől kezdve érezzük a helyiek szeretetét, csodálatos a vendéglátás itt Weilerben, és ez a sajtóesemény is megmutatta, hogy mennyire sokan kíváncsiak a magyar válogatottra. Én nagyon élveztem ezt a húsz percet, a gyerekek őszinte kíváncsisággal kérdeztek minket a pályafutásunkról, a profi futball kulisszáiról és néhány személyes kérdés is elhangzott. Kaptunk néhány nehéz kérdést is, de igyekeztünk mindenre válaszolni, remélem, a gyerekek is annyira jól érezték magukat ebben a rövid időben, mint amennyire mi” – mondta az Mlsz.hu-nak Gulácsi Péter.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!