Marco Rossi: Két-három játékost tudnék megnevezni, akik jól játszottak, mindenki más alulteljesített

2024. június 15. – 17:37

Másolás

Vágólapra másolva

Rossi szerint nem meglepő módon az volt az oka a vereségnek, hogy a svájciak, különösen az első félidőben jobban játszottak náluk. Mint mondta, a magyar játékosok nem tudtak rendesen rotálni, amit Rossiék megpróbáltak kiabálással közvetíteni, de nem sikerült ezt jól megértetni velük. A második félidőben aztán a kapitány szerint jól állták a sarat, helyzeteket is sikerült kialakítani, de amikor olyan gólt engednek az ellenfelüknek, mint a harmadik, azt nehéz kommentálni.

„Nem láttam túl jó egyéni teljesítményeket, talán két-három játékost tudnék megnevezni, akik jól játszottak, mindenki más alulteljesített, és egy Eb-n ennek megfizetjük az árát, különösen mert az ellenfél óriási játékosminőséget képvisel”

– mondta Rossi, hozzátéve, hogy ügyesebbnek kell lenniük, védekezésben jobban kell tartani a vonalakat.

Rossi szerint annak ellenére, hogy több párharcot nyertek a második félidőben, még akkor is sok ki nem kényszerített hibájuk volt, három-négy kontrát engedtek az ellenfelüknek. Ezeknek a számát csökkenteni kell, mert ha az ellenfél nem hibázik, te meg igen, az probléma, mondta, majd végül kiemelte, hogy ő nem alibizik, hiszen ő az edző, és mint ilyen, felelős a meccsért, ezért nem akar kritizálni senkit.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!