Rossi: Senki sem halt bele az eredménybe

2024. június 4. – 23:26

Másolás

Vágólapra másolva

Marco Rossi szövetségi kapitány is kielemezte a meccset a köztévének, mondván „ma este senki sem halt bele ebbe az eredménybe”, de nem boldogok. A döntetlennek se örülhetnének, hisz több helyzetet hozott létre a csapat. Voltak hibák, de visszajöttek a meccsbe, „uraltuk a mérkőzést, háromszor több helyzetet alakítottunk ki”. Két helyzetből viszont betaláltak az írek, az ilyesmi előfordul a fociban. „Egy ilyen kontrát nem engedhetünk meg az ellenfelünknek”- tette hozzá.

Fotó: Illyés Tibor / MTVA – Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelõ Alap
Fotó: Illyés Tibor / MTVA – Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelõ Alap

Rossi szerint megszervezték a rögzített játékhelyzeteket, az első félidőben volt is egy ilyen szituáció, amit Lang Ádám kihasznált. „Hasonló történt a szögleteknél is”, hét magyar korner volt szerinte, az írek egyével szemben. „Olyan ki nem kényszerített hibát követtünk el, ami ma sajnos megtörtént”, veszíteni pedig senki sem szeret a szövetségi kapitány szerint.

Hozzátette: „Nem mondhatom, hogy a jövőben nem fogunk kikapni, de az biztos, hogy tanulnunk kell ebből a helyzetből”, hisz ilyen gólt nem engedett meg a múltban a csapat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!