Milák Kristóf 100 méter pillangón is remek idővel nyert

2024. június 3. – 07:51

Másolás

Vágólapra másolva

Akárcsak szombaton 200-on, Milák Kristóf 100 méter pillangón is remek idővel nyert a Mare Nostrum nemzetközi úszóverseny-sorozat harmadik, utolsó állomásán vasárnap Monte-Carlóban – írja az MTI.

Milák 50,75 másodperces versenycsúccsal nyert, ezzel Kós Hubertet és az ötkarikás címvédő amerikai Caeleb Dresselt megelőzve a negyedik helyre jött fel az aktuális világranglistán. Milák 200 méter gyorson 1:48.02 perces idővel a negyedik lett.

Milák a tavalyi vb-t kihagyta, az idein fel sem merült, hogy úszik az év elején, az országos bajnokságon tért vissza áprilisban. Nem úszott rossz időket, de utána megint sok edzést kihagyott. Korábbi edzőjével, Selmeci Attilával vontuk le a tanulságokat a bajnokság után.

Női 200 méter pillangón Sebestyén Dalma 2:09.53 perces idővel ezüstérmet nyert.

A SwimSwam szakportál beszámolója szerint a medence szűrőrendszerében keletkezett hiba miatt 90 perccel elcsúszott a vasárnapi zárónap kezdése. Emiatt végül a kétnapos, kieséses rendszerben zajló sprintszámokban már csak a döntőket rendezték meg, itt a szombaton országos csúccsal olimpiai szintidőt teljesítő Senánszky Petra 50 méter gyorson harmadik lett.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!