Marozsán Fábián kikapott a genfi tenisztorna első fordulójában

2024. május 20. – 21:32

Másolás

Vágólapra másolva

Az első fordulóban búcsúzott az 579 ezer euró (224,7 millió forint) összdíjazású salakpályás genfi tenisztornától Marozsán Fábián. A magyar teniszező a kazah Alekszandr Sevcsenkótól kapott ki két szettben, 6:4, 7:6-ra.

„Úgy érzem, jobban játszottam ellene, mint a legutóbb, több érzelemmel, nagyobb akarattal. A játékom színvonala is magasabb volt és sokáig megtartottam az adogatásaimat. Azt is láttam, Sevcsenko sem játszik hiba nélkül, ezúttal adott egy-egy könnyű pontot” – idézte a 24 éves teniszezőt a menedzsmentje.

A genfi mérkőzésen tapaszokkal a karján játszott, mivel kisebb sérüléssel bajlódik „Nagyjából egy hete érzem, hogy fáj a jobb csuklóm, főként a tenyereseknél, nem tudom úgy megpörgetni, megtartani az ütéseket. Természetesen kapok rá kezelést, naponta legalább egyet, néha kettőt, hol masszázsra, hol fizioterápiára járok vele, javul is már, de még nem tökéletes. Nem tudom, mi a konkrét probléma, vagy az ízülettel vagy az izommal van gond, és megrándultak a szalagok, ezért most alkarra erősítek, hogy stabilabb legyen a karom” – mondta Marozsán Fábián.

Marozsán Fábián karrierjéről nemrég írtunk részletes cikket, itt lehet elolvasni>>>

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!